Zadnji poljub – duet z Ursko Tekavc

2sssNUDE so si vzeli kar nekaj predaha po zelo intenzivnem letu 2013, ko so izdali kar dva albuma, praznovali 20 let in koncertirali v Križankah s simfoničnim orkestrom. Njihov zadnji singel je tako še iz začetka lanskega leta, ko so bili med povabljenimi na lanski EMI in se ponovno predstavili v angleški verziji s pesmijo BeOK.
Nude so se koncertno ponovno obudili že spomladi, ko so odigrali nekaj nastopov na Štajerskem, sedaj pa so pričeli ponovno tudi snemati.
Prvi izdelek je pred nami in tako so po mnogih letih NUDE ponovno v duetu. Pridružila se jim je nadarjena lepotička Urška Tekavc, ki je nase opozorila že pri različnih zasedbah, v kratkem pa se bo prestavila tudi samostojno.
Urška in Boštjan sta zapela uspešnico Zadnji poljub, ki je v ta namen dobila tudi klavirsko-orkestralno preobleko in je v tej obliki dala pesmi še posebej romantično podobo. Roko na srce, NUDE so ravno v tem elementu najmočnejši. Avtor pesmi je tolkalist skupine Gaber Marolt, produkcija pa je tokrat iz rok Albreht&Borisson. Klavir je odigral italijanski izvajalec Mirko Pirozzi.

V prihodnjih tednih boste lahko NUDE videli na odrih v Dobrni, na Noči pod Kostanji, na Žalski noči prvi vikend v septembru in na Prvem roku v Mariboru.

Prenesi mp3

 

Foto:

zadnjipoljub.jpg4851

2sss